1979 Chevrolet K5 Blazer se změnil na 1979 Chevrolet C/10 Unibody pickup Lolita

V tomto videu z The SEMA Show 2022, která se konala v Las Vegas NV. Doháním tento Chevrolet C/10 Unibody Pickup z roku 1979 „Lolita“. Nemusíte být odborníkem na automobilovou historii, abyste věděli, že Chevrolet nevyrobil Unibody Pickup v roce 1979. A je to SEMA Show a můžete nikdy nevěřte svým očím v SEMA. Většinu času si nejste jisti, na co se vlastně díváte. Přijďte zjistit, na co jsem se díval, byl ve skutečnosti Chevrolet Blazer K5 z roku 1979, který byl v roce 1979 přeměněn na Chevrolet C/10 Unibody pickup.

Na tomto Chevy 79 C/10 bylo provedeno mnoho dalších vlastních úprav. V tomto popisu je jich mnoho. Mohu vám říci, že to není nic, co bylo složeno jen pro výstavu SEMA 2022. Jedná se o špičkovou zakázkovou práci. Tělo je dvoubarevné, vínově červené s akcentem krémové barvy. Celý interiér je vyroben z prvotřídní vlastní kůže. Velmi vlastní a funguje opravdu dobře se zbytkem konstrukce.

Kola jsou vždy osobní volbou a žádná sada nepotěší každého. Opravdu se mi líbí barevně sladěná kola, která se rozhodli používat na tomto Custom Chevrolet Pickup Truck ze SEMA Show 2022. Pod kapotou je čistě nainstalovaný moderní LT4 Small Block Chevrolet. Tento C/10 Chevrolet leží na zemi, takže jsem neviděl spodní stranu.

Mohu vám říci, že na této konstrukci se nešetřilo, takže jsem si jistý, že jde o moderní technologii špičkové kvality a dokončení na vysoké úrovni. Pokud by to byl jen Chevrolet Pickup z roku 1979, pořád by to byl jeden skvělý náklaďák. Ale zjistit, že začal život jako Chevrolet K5 Blazer z roku 1979 a nyní je to jednokabelový pickup, je oříšek!. Jeden velmi cool Custom 1979 Chevrolet C/10 unibody pickup „Lolita“ z The SEMA Show 2022.